Katliņā lej eļļu, apcep smalki sagrieztu sīpolu un puravu ripiņas.
Liek klāt strēmelītēs sagrieztu liellopa gaļu un apcep. Pirms tam to nemarinēju, jo dārzeņi pievienos visas nepieciešamās garšas nianses.
Pievieno palielus burkānu un selerijas gabaliņus, visu pasautē apmēram 10 minūtes. Pārlej ar dārzeņu buljonu, pievieno kārtīgu sauju sakapātu diļļu kātu, sāli, piparus un vienu lauru lapu, liek virsū katlu un sautē līdz gaļa ir mīksta.
Pasniedz ar vārītiem jaunajiem kartupelīšiem, garšos labi arī ar rīsiem, jo tie uzsūks sevī visu šķidrumu.
Iesūtijusi: Silvija
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit