30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
sīpoli ķiploki pusžāvēta desa cauraudzītis vārītu ribiņu gaļa šķiņķis un citi termiski apstrādātas gaļas produkti sarkanvīns tomātu pasta vārītas sarkanās pupiņas vārīti rīsi olīveļļa pipari, sāls apelsīna daiviņas dekorēšanai
Pagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus sagriež gabaliņos un pannā apcep olīveļļā, lai kļūst caurspīdīgi.
2
Pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu un desas, pasautē.
3
Pieliek pāris ēdamkarotes tomātu pastas un stiprāk pakarsē.
4
Pielej sarkanvīnu un turpina karsēt.
5
Beigās pievieno pupiņas, piparus, sāli un visu sautē.
6
Pasniedz ar vārītiem rīsiem piedevās, dekorējot ar pāris apelsīnu šķēlītēm.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensBrazīliešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas krūtiņaOlīveļļaPupiņasRīsiSarkanvīnsTomātu pastaĶiplokiviegliGaļas sacepumiSīpoliIkdienas maltīteidesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit