Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, cepampannu izklāj ar foliju.
Sīpolus sagriež gredzenos vai pusapļos un kārto uz plāts.
Gaļu sagriež strēmelītēs, viegli izklapē un kārto pāri sīpoliem. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas, ja vēlas, sāls vietā var izmantot sojas mērci.
Kartupeļus nomizo un sagriež ne pārāk biezās ripiņās, ko vienmērīgā slānī izliek pāri gaļai. Nedaudz apsāla.
Gatavo mērci: majonēzi sajauc ar garšvielām un ar šo maisījumu pārsmērē kartupeļu slāni.
Kabačus sagriež ne pārāk biezās ripās, kārto virs majonēzes. Šai sacepuma kārtai sāls nav nepieciešams.
Pārkaisa vienmērīgā slānī rīvētu sieru.
Uzkarsētajai cepeškrāsnij samazina grādus līdz 150-160, liek plāti krāsnī un cep 20-35 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem.
Lai labi garšo!