Sastāvdaļas
Pagatavošana
Baklažānu sagriež gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar olīveļļu. To pašu dara ar uz pusēm pārgrieztiem ķiršu tomātiem.
Spageti novāra sālsūdenī, nokāš, atstājot 2 ēdk. ūdens. Spageti sajauc ar "Spilva" "Premium" mērci un atstāto ūdeni, pievieno apceptos dārzeņus, un visu uzkarsē pannā.
Ņem nost no uguns, iemaisa mocarellas bumbiņas, svaigu baziliku, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
"Spilva" "Premium" mērce ar baziliku
"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,6 kilogrami tomātu!).
"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Mērces tomātīgo garšu papildina bazilika nots, kas arī pagatavotajam ēdienam piešķir jaunu garšas niansi.
Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!