Sastāvdaļas
Pagatavošana
Bekonu apcep, līdz tas zeltaini brūns, atdzesē un sagriež gabaliņos.
Spinātus un ķiplokus cep uz pannas. Biezpienu, bekonu, mocarellas sieru, spinātus un garšvielas samaisa viendabīgā masā.
Pastas laiviņas novāra sālsūdenī līdz al dente gatavībai. Laiviņās pilda sagatavoto masu un liek traukā, kurā ieklāta "Spilva" "Premium" mērce.
Pa virsu liek rīvētu Parmas sieru. Cep sakarsētā cepeškrāsnī (200 °C) 35–45 minūtes, līdz laiviņas ir zeltaini brūnas.
"Spilva" "Premium" mērce ar kaltētiem tomātiem un olīvām
"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 1,8 kilogrami tomātu!).
"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Olīvas un saulē kaltēti tomāti ir sastāvdaļas, bez kurām itāļu virtuve nav iedomājama. Mērces garša papildināta ar balzamiko etiķi.
Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!