40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgērkšķogas300 gķiploki150 gdilles1 glāzecukurs1 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Notīrītas ogas* samaļ gaļas mašīnā, sablendē vai saspaida ar piestu.
2
Iegūto masu lej katlā, pievieno cukuru, sāli un vāra 20 minūtes uz lēnas uguns. Tad pievieno iepriekš sasmalcinātu ķiplokus, sakapātas dilles un vāra aptuveni 10 minūtes.
3
Iegūto masu pilda burkās un ļauj čatnijam atdzist. Uzglabā vēsā vietā.
4
No šīs porcijas sanāks aptuveni divas 500 ml burkas ērkšķogu čatnija.
*Čatnija pagatavošanai droši var izmantot arī pusgatavas ogas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit