60Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgzaļi tomāti700 gievārījuma cukurs2 citroni
Pagatavošana
1
Tomātus noskalo, sagriež gabalos, liek katlā, pievieno cukuru, uz smalkās rīves norīvētu viena citrona miziņu un vāra aptuveni 40 minūtes. Piecas minūtes pirms vārīšanas beigām masu sablendē, tai pievieno divu citronu sulu un iemaisa.
2
Pilda ievārījumu iepriekš sterilizētās burkās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem. Burkas apgriež ar vākiem uz leju, sasedz un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit