10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gsaldētas mīdijas30 gsviests200 mlsaldais krējums ķiploki0.5 gab.sīpols2 gab.tomāti pēc garšascitronu sula pēc garšasbaziliks
Pagatavošana
1
Pannā izkausē karoti saldkrējuma sviesta (es taču neteicu, ka šī būs diētiska recepte). Tajā apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus. Kad tie kļuvuši zeltaini, ieber mīdijas, sagrieztus tomātus un baziliku. Kā pareizi izvēlēties mīdijas, atradīsi šajā rakstā.
2
Visu pārlej ar saldo krējumu. Uzliek vāku un sautē trīs minūtes, pieber sāli, piparus un iespiež nedaudz citronu sulas.
3
Izslēdz plīti un ļauj vēl dažas minūtes visām garšām "saķerties". Pasniedz ar ciabatas vai kādu citu maizi, ko var mērcēt zupiņā.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksMīdijasSaldais krējumsSviestsTomātiZivju un jūras produktu zupasviegliSīpoliIkdienas maltīteiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit