Kūkas formas diametrs 28 cm.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
700 gNutella, bundžiņa700 gkrēmsiers vai maskarpone200 mlsaldais krējums2 cepumu "Selga" paciņas100 gsviests200 gšokolāde zemenes vai citas ogas20 gželatīns mini maršmalovi kausēta šokolāde dekoram
Pagatavošana
1
Smalki sadrupina cepumus. Atsevišķos katliņos ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi, iemaisa cepumos un klāj kūkas formā, vienmērīgi izlīdzinot. Ja pieejamas zemenes, tās šajā brīdī sagriež uz pusēm un izliek gar formas malām, bet var izmantot arī citas ogas.
2
Šokolādes krēmu samaisa ar svaigo sieru. Saputo saldo krējumu. Želantīnu uzbrieduna, ūdens peldē izkausē un iemaisa svaigajā sierā. Tad iecilā saputoto saldo krējumu un iegūto masu klāj formā virs cepumu pamatnes.
3
Kūku dekorē. Šajā gadījumā izmantoti pieminētie mini maršmalovi un pāri pārliets nedaudz kausētas šokolādes, var izmanot arī putukrējumu, taču, patiesību sakot, kūka garšos lieliski arī bez jebkādiem dekoriem.
Lai labo garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuSviestsTortes un kūkasŽelatīnsBez termiskas apstrādesCepumiOgasKrēmsiersNutellaMarshmallows pastilasKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit