Foto: Publicitātes foto
Rudens ogu – dzērveņu – musu ar vaniļas pienu, ko iesaka "Rimi" gardēdis Normunds Baranovskis, vislabāk nobaudīt savienojumā ar patīkami saldenu šampanieti.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 mldzērveņu biezenis10 gželatīns150 gcukurs2 olas300 mlpiens1 ĒKvaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Pagatavo dzērveņu biezeni, novārot dzērvenes savā sulā un izspiežot caur sietu. Biezeni atdzesē un tālākai gatavošanai izmanto 250 ml no kopējās masas.

2

Uzbriedina želatīnu, pārlejot ar 2 ēdamkarotēm auksta ūdens. Saputo olas ar cukuru, lai izveidojas biezs krēms. Izkausē želatīnu un pievieno dzērveņu biezenim, iecilā olu krēmu un samaisa. Liek ledusskapī sastingt uz vienu stundu. Savāra pienu ar vaniļas cukuru un atdzesē. Pasniedz kopā vai atsevišķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!