6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 mldzērveņu biezenis10 gželatīns150 gcukurs2 olas300 mlpiens1 ĒKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Pagatavo dzērveņu biezeni, novārot dzērvenes savā sulā un izspiežot caur sietu. Biezeni atdzesē un tālākai gatavošanai izmanto 250 ml no kopējās masas.
2
Uzbriedina želatīnu, pārlejot ar 2 ēdamkarotēm auksta ūdens. Saputo olas ar cukuru, lai izveidojas biezs krēms. Izkausē želatīnu un pievieno dzērveņu biezenim, iecilā olu krēmu un samaisa. Liek ledusskapī sastingt uz vienu stundu. Savāra pienu ar vaniļas cukuru un atdzesē. Pasniedz kopā vai atsevišķi.
Ēdieni veģetāriešiemMātes dienas ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuSambuki, suflē un zefīriBuberti un uzpūteņiŽelatīnsDzērvenes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit