25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
2 vistas fileja1 baklažāns4 tomāti2 ķiploka daivas1 saujakale salāti1 ĒKtomātu pasta1 TKpersilāde pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež kumosa lielos gabaliņos. To pašu dara ar baklažāniem un tomātiem. Smalki sakapā ķiploka daivas.
2
Sakarsē pannu ar eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā apraujas balta. Tad pievieno baklažānus un apcep mīkstus.
3
Pievieno tomātus, tomātu pastu, keilu, ķiplokus, garšvielas un ļauj gatavoties aptuveni piecas minūtes. Īsi pirms beigām pievieno sāli un vēl garšvielas, ja prasās, un ļauj kādu brīdi ievilkties zem vāka.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiTomātiTomātu pastaVistas filejaĶiplokiGaļas ēdieniSautējumiviegliIkdienas maltīteisalsKale kāposts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit