30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 sīpols4 kartupeļi3 burkāni100 gkabacis150 gķirbis300 gbaltās pupiņas (konservētas vai iepriekš novārītas)1.5 lbuljons pēc garšassāls pēc garšasgaršaugi100 gkausētais siers
Pagatavošana
1
Sagriež sīpolu smalkos gabaliņos. Nomizo un kubiņos sagriež burkānus un kartupeļus. Sagriež arī ķirbi un kabaci vienlīdz lielos gabaliņos.
2
Sakarsē pannā eļļu, apcep caurspīdīgus sīpolus uz lēnas uguns. Pievieno burkānus un dažas minūtes apcep.
3
Katlā liek kartupeļus, pārlej ar bujonu un liek vārīties. Kolīdz ūdens vārās, pievieno apceptos burkānus un sīpolus.
4
Kad dārzeņi jau gandrīz mīksti, pievieno kabaču, ķirbju gabaliņus, pupiņas, apmaisa un vāra līdz gatavībai.
5
Iemaisa kausēto sieru, garšvielas un vēl dažas minūtes pavāra.
Zupa garšo vēl labāk nākamajā dienā, kad visas garšas labi savilkušās.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit