Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gaļu sagriež aptuveni 1,5-2 cm biezās sķēlēs. Plāni izklapē tās ar gaļas āmuriņu no abām pusēm.
Gatavo marinādi. Traukā liek nomizotu, gabalos sagrieztu sīpolu, pievieno pārējās sastāvdaļas un ar rokas blenderi sasmalcina viendabīgā masā. Ar šo maisījumu ieziež karbonādes no abām pusēm. Pārklāj trauku ar pārtikas plēvi un ļauj gaļai marinēties vismaz 30 minūtes.
Pa to laiku sakapā rozmarīnu. Tomātus sagriež biezās šķēlēs.
Sieru sarīvē, liek bļodā, pievieno caur spiedi izspiestus ķiplokus, majonēzi, kečupu un paprikas pulveri. Visu samaisa viendabīgā masā.
Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Uz pannas liek marinētās gaļas šķēles, pārkaisa ar rozmarīnu, virsū liek tomātu šķēles. Tad katru gaļas šķēli devīgi pārklāj ar siera–majonēzes maisījumu.
Liek krāsnī uz 30 minūtēm, līdz siers izveidojis skaisti zeltainu garoziņu.
Izņem karbonādes no krāsns, nedaudz atdzesē, noņem no plāts, neaizmirstot arī par gardo siera "mētelīti", kas vietām notecējis gar malām, bet tāpēc ir ne mazāk garšīgs. Pasniedz ar maigu kartupeļu biezputru un svaigiem salātiem.
Lai labi garšo!