5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pērļu grūbas bietes ķiploki mocarella melnie pipari
Pagatavošana
1
Sālsūdenī novāra pērļu grūbas, tās nav iepriekš jāizmērcē.
2
Novāra bietes un pēc tam uz smalkās rīves sarīvē. Var arī vispirms tās sarīvēt un pēc tam sasautēt. Obligāti vārīšanas vai sautēšanas procesā bietēm jāpievieno labi daudz melno piparu un viena lauru lapa, ko pēc tam izzvejo ārā.
3
Pannā sakarsē eļļu, liek sarīvētās bietes, saspiestus ķiplokus un pērļu grūbas un visu apcep.
4
Pasniedz karstu, rotātu ar aukstām mocarellas siera bumbiņām. Itin labi šis ēdiens garšos arī auksts.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit