10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gcūkgaļas karbonāde30 gkrēmsiers30 gsaulē kaltēti tomāti10 grudzu rupjmaize citronu sula ķiploka daiviņa timiāns sāls pipari Bārbekjū mērce
Pagatavošana
1
Karbonādes šķēli izdauza ar gaļas āmurīti. Pārslaka to ar citronu sulu un pārziež ar bārbekjū mērci. Pārkaisa ar sāli, pipariem, timiānu un smalcinātu ķiploku.
2
Uz sagatavotās gaļas šķēles liek sieru, rudzu maizes stienīti un saulē kaltētu tomātu. Ietin sagatavoto pildījumu gaļas šķēlē.
3
Liek veltnīti uz sakarsēta grila vai uz grilpannas. Cep aptuveni 3 minūtes no katras puses, līdz gaļa izcepusies.
4
Veltnīti pasniedz sagrieztu šķēlēs, lai redzams krāšņais pildījums.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensCūkgaļas karbonādeRupjmaizeSaulē kaltēti tomātiĶiplokiGaļas ēdieniTimiānsKrēmsiersBBQ mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit