Jolo virtuve - 75
Foto: DELFI
Pavisam vienkārši pagatavojams dārzeņu sautējums ar vistas gaļu un zaļajiem zirnīšiem maigā skābā krējumā mērcē, kas garšo gluži kā bērnībā!
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 ĒKsviests0.5 kāposts3 burkāni4 kartupeļi1 selerijas kāts4 atkauloti vistu šķiņķi bez ādas pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari120 gsaldēti zaļie zirnīši120 gskābs krējums

Pagatavošana

1

Burkānus un kartupeļus nomizo. Kāpostus, burkānus, selerijas kātus un kartupeļus sagriež kubiņos. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.

2

Katlā izkausē sviestu, liek cepties kāpostus. Pēc 3-4 minūtēm pievieno burkānus un selerijas, apmaisot cep. Vēl pēc 3-4 minūtēm pievieno vistas gaļu, apmaisa. Pēc 3-4 minūtēm liek klāt kartupeļus, sāli, piparus, apmaisa, pielej pusglāzi ūdens un zem vāka sautē.

3

Kad pagājušas 20 minūtes, liek klāt atkausētus zaļos zirnīšus un krējumu. Visu samaisa un zem vāka sautē vēl 5 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!