40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 ĒKsviests0.5 kāposts3 burkāni4 kartupeļi1 selerijas kāts4 atkauloti vistu šķiņķi bez ādas pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari120 gsaldēti zaļie zirnīši120 gskābs krējums
Pagatavošana
1
Burkānus un kartupeļus nomizo. Kāpostus, burkānus, selerijas kātus un kartupeļus sagriež kubiņos. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
2
Katlā izkausē sviestu, liek cepties kāpostus. Pēc 3-4 minūtēm pievieno burkānus un selerijas, apmaisot cep. Vēl pēc 3-4 minūtēm pievieno vistas gaļu, apmaisa. Pēc 3-4 minūtēm liek klāt kartupeļus, sāli, piparus, apmaisa, pielej pusglāzi ūdens un zem vāka sautē.
3
Kad pagājušas 20 minūtes, liek klāt atkausētus zaļos zirnīšus un krējumu. Visu samaisa un zem vāka sautē vēl 5 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit