Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo kūkas pamatni. Sadrupina cepumus, pievieno liķieri, kausētu sviestu un samaisa. Liek kūkas veidnē, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru, un ar karoti vai pirkstiem izlīdzinot masu, veido kūkas pamatni.
Gatavo krēmu. Sablendē banānus, pievieno krēmsieru un iebiezināto pienu, samaisa viendabīgā masā.
Uzbriedina želatīnu aptuveni 10 minūtes, pārlejot ar nelielu daudzumu auksta ūdens. Želatīnu izkausē karsta ūdens peldē, pievieno banānu krēmam, iemaisa. Krēmu lej virs cepumu pamatnes. Liek veidni ledusskapī uz aptuveni stundu.
Kamēr kūka gozējas ledusskapī, pagatavo mērci. Trauciņā iespiež krējumu, pievieno kakao pulveri un cukuru pēc garšas, liek trauku karsta ūdens peldē un maisa, līdz vairs nav manāmi kakao kunkulīši un masa ir viendabīga.
Kad mērce ir gatava, to atdzesē un uzlej uz kūkas.
Kūku dekorē ar ogām pēc pašu izvēles un liek vēl uz pāris stundām ledusskapī.
Lai labi garšo!