Foto: Publicitātes attēls
Strauji tuvojas gada nogale, kas saistās ar gada skaistākajiem svētkiem. Ziemassvētkos nereti vienuviet sapulcējas visa saime, un bagātīgi klāts galds ir neatņemama šī priekpilnā notikuma sastāvdaļa. Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna "Pica Rīga" pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases!
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

130 gpicas mīkla100 gpesto50 gParmezāna tipa riers50 gpaprika50 gkonservēta kukurūza12 konservēta ananasa gabaliņi30 gBārbekjū mērce5 ķirštomāti spinātu lapiņas

Pagatavošana

1

Pagatavo picas mīklu, piemēram, sekojot šai receptei.

2

Izrullē mīklu, izgriež eglītes formu. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu – ar BBQ mērci.

3

Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.

4

Liek krasnī cepties 300 grādos uz 4–5 minūtēm. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!