9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
130 gpicas mīkla100 gpesto50 gParmezāna tipa riers50 gpaprika50 gkonservēta kukurūza12 konservēta ananasa gabaliņi30 gBārbekjū mērce5 ķirštomāti spinātu lapiņas
Pagatavošana
1
Pagatavo picas mīklu, piemēram, sekojot šai receptei.
2
Izrullē mīklu, izgriež eglītes formu. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu – ar BBQ mērci.
3
Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.
4
Liek krasnī cepties 300 grādos uz 4–5 minūtēm. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAnanasiKukurūzaPaprikaParmezāna siersPestoRauga mīklaSpinātiĶirštomātiPicas un karstmaizesvidējiItāļu nacionālā virtuveBBQ mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit