6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 kartupeļi4 ķiploka daiviņas2 ĒKkartupeļu ciete šķipsnadzeramā soda eļļa cepšanai pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Kartupeļus un ķiplokus nomizo un sarīvē. Es šo darbiņu uzticu virtuves kombainam, kas visu paveic minūtes laikā.
2
Sarīvētos kartupeļus ber bļodā, pievieno kartupeļu cieti, sāli, sodu, tējkaroti citronu sulas vai etiķa (tas nepieciešams, lai kartupeļu masa nekļūtu tumša) un visu samaisa.
3
Pannā uzkarsē eļļu, liek ar karoti pannā kartupeļu piciņas, kuras saplacina pankūkas formā un apcep no abām pusēm, līdz pankūkām ir skaisti zeltainas un kraukšķīgas maliņas.
4
Pasniedz ar skābu krējumu vai brūkleņu ievārījumu.
Lai labi garšo!
Pannā cepts ēdiensKartupeļu cieteEļļaKartupeļiKartupeļu ēdieniGavēņa laika ēdieniLatviešu nacionālā virtuveDzeramā soda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit