Sastāvdaļas
Pagatavošana
No abām pusēm pārkaisa vistu krūtiņas ar vistas gaļas garšvielu, viegli saplacina, padauzot ar gaļas āmura plakano pusi. Pannā uzkarsē eļļu un apcep gaļu uz vidējas uguns. Cep krūtiņas 3 minūtes no katras puses, līdz tās ir gatavas un viegli brūnas. Pārliek uz šķīvja.
Uzkarsē pannā eļļu. Noskalo un sagriež papriku lielos gabalos. Cep papriku 3 minūtes no katras puses, līdz tā viegli apcepas un kļūst mīkstāka. Pārliek uz šķīvja.
Noskalo un liek saplucinātas salātu lapas, diedzētos zirņus, gabaliņos sagrieztus tomātus, gurķus, papriku un kubiņos sagrieztus selerijas kātus uz liela šķīvja. Sagriež vistas gaļu šķēlītēs un pārkaisa salātiem.
Bļodā sajauc etiķi, piedevu vistas gaļas ēdieniem, smalki kapātu sarkano sīpolu un eļļu. Pārlej mērci salātiem tieši pirms pasniegšanas.