18Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
plūmju ievārījums augļi un ogas dekorēšanai BISKVĪTAM:10 olas10 TKcukurs10 TKkviešu milti SMILŠU MĪKLAI:250 gsviests300 gkviešu milti200 gcukurs1 TKrīvēta citrona miziņa KRĒMAM:5 olas200 gcukurs5 ĒKkviešu milti500 mlpiens100 gsviests pēc garšasvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni 150 grādus karstu. Cepamās pannas izklāj ar cepamo papīru.
2
Biskvītam olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno miltus. Tad iecilā saputotus olu baltumus.
3
Smilšu mīklai sviestu saputo ar cukuru, pierīvē citrona miziņu un pievieno miltus, samīca mīklu.
4
Katru mīklu (nejaucot tās kopā!) pa porcijām liek cepamajā pannā un cep krāsnī 15 minūtes, līdz visi biskvīti gatavi.
5
Tikmēr krēmam olas samaisa ar cukuru, pievieno miltus, vaniļas cukuru un vārītu pienu. Ūdens peldē iebiezina, tad atdzesē un puto kopā ar sviestu.
6
Visas kārtas liek kopā, pa vidu smērējot plūmju ievārījumu. Dekorē ar ogām un augļiem pēc patikas.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCitroniCukursKviešu miltiOlasPiensSviestsTortes un kūkasvidējiVaniļas cukursIevārījumsAugļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit