Hlellmann's projekts - 11
Foto: Publicitātes foto
Pildītas olas ir tradicionāls svētku galda papildinājums Lieldienās, ko, interpretējot klasiku, pavisam vienkārši iespējams pagatavot arī modernās noskaņās, papildinot ar krēmīgu avokado, spirgtu laimu, maigu majonēzi un aromātiskām bazilika lapiņām.

10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

8 olas0.5 avokado2 ĒK"Hellmann's" majonēze10 Baby spinātu lapiņas5 bazilika lapiņas šķipsnasāls3 ĒKlaima sula pēc garšaslaima miziņa DEKORĒŠANAI:16 Baby spinātu lapiņas

Pagatavošana

1

Cieti vārītas olas ar asu nazi uzmanīgi pārgriež uz pusēm. Izņem dzeltenumus, liek bļodā. Pievieno tiem laima sulu, smalki sarīvētu laima miziņu, avokado mīkstumu, spinātus, bazilika lapiņas, sāli, majonēzi un sablendē visu viendabīgā masā.

Foto: Publicitātes foto
2

Liek masu konditorejas maisā ar zvaigžņveida uzgali, 20-30 minūtes atdzesē ledusskapī un piepilda olas. Liek tās uz šķīvja un katru dekorē ar bazilika vai spināta lapiņu.

Foto: Publicitātes foto

Ieteikums: ja vēlies, lai uzkoda ir īpaši izsmalcināta, dekorē katru olas pusīti ar lobītu vārītu vai ķiplokotā sviestā apceptu tīģergarneli.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!