10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 olas0.5 avokado2 ĒK"Hellmann's" majonēze10 Baby spinātu lapiņas5 bazilika lapiņas šķipsnasāls3 ĒKlaima sula pēc garšaslaima miziņa DEKORĒŠANAI:16 Baby spinātu lapiņas
Pagatavošana
1
Cieti vārītas olas ar asu nazi uzmanīgi pārgriež uz pusēm. Izņem dzeltenumus, liek bļodā. Pievieno tiem laima sulu, smalki sarīvētu laima miziņu, avokado mīkstumu, spinātus, bazilika lapiņas, sāli, majonēzi un sablendē visu viendabīgā masā.
2
Liek masu konditorejas maisā ar zvaigžņveida uzgali, 20-30 minūtes atdzesē ledusskapī un piepilda olas. Liek tās uz šķīvja un katru dekorē ar bazilika vai spināta lapiņu.
Ieteikums: ja vēlies, lai uzkoda ir īpaši izsmalcināta, dekorē katru olas pusīti ar lobītu vārītu vai ķiplokotā sviestā apceptu tīģergarneli.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit