tvaicētas gaļas bumbiņas
Foto: Shutterstock
Ja gaļas vai zivju kotletes jau apnikušas, izcep zeltainas kotletītes no siera un krabju nūjiņām. Tās ir ātri pagatavojamas vien no četrām sastāvdaļām un vienlīdz labi garšos gan siltas, gan kā aukstā uzkoda.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gkrabju nūjiņas300 gsiers3 olas4 ķiploka daiviņas milti vai rīvmaize panēšanai eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Krabju nūjiņas sarīvē uz rupjās rīves vai samaļ virtuves kombainā.

2

Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pievieno krabju nūjiņām. Masai pievieno olas un caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas.

3

Masu samīca, līdz tā ir viendabīga. Ja vēlas, var pievienot un iemaisīt arī sīki sakapātus zaļumus.

4

Pannā uzkarsē eļļu. No masas veido kotletītes, apviļā tās miltos vai rīvmaizē un apcep pannā no abām pusēm, līdz kotletes ir zeltainas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!