6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gkrabju nūjiņas300 gsiers3 olas4 ķiploka daiviņas milti vai rīvmaize panēšanai eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Krabju nūjiņas sarīvē uz rupjās rīves vai samaļ virtuves kombainā.
2
Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pievieno krabju nūjiņām. Masai pievieno olas un caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas.
3
Masu samīca, līdz tā ir viendabīga. Ja vēlas, var pievienot un iemaisīt arī sīki sakapātus zaļumus.
4
Pannā uzkarsē eļļu. No masas veido kotletītes, apviļā tās miltos vai rīvmaizē un apcep pannā no abām pusēm, līdz kotletes ir zeltainas.
Lai labi garšo!
Zivju un jūras produktu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasEļļaMiltiOlasSiersĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieniKrabju nūjiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit