35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 vistu filejas100 gsiers2 ĒKgraudu sinepes1 citrons šķipsnasāls0.5 TKtimiāns eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Vistu filejas ar gaļas āmuriņa plakano pusi saplacina tā, lai tās viscaur būtu aptuveni 2 cm biezas. Filejas liek bļodā, pievieno sāli, citronu sulu un apmaisa.
3
Sieru sarīvē, liek bļodiņā, pievieno graudu sinepes un samaisa.
Padoms: izmanto labi kūstošu sieru, piemēram, Ementāles.
4
Pannā uzkarsē eļļu, apcep filejas 2 minūtes no katras puses, lieki negrozot un nebakstot ar dakšu, lai gaļa nezaudētu sulīgumu.
5
Liek gaļu uz plāts, pārkaisa ar timiānu, pārklāj ar siera-sinepju masu un liek krāsnī uz 17-20 minūtēm, līdz siers izkusis, izveidojot zeltainu garoziņu.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaGraudu sinepesSiersVistas filejaGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiTimiānssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit