cepta gaļa vistu filejas vakariņas
Foto: Shutterstock
Vienkāršs veids, kā ātri pagatavot sulīgas vistu karbonādes bez liekām pūlēm.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 vistu filejas100 gsiers2 ĒKgraudu sinepes1 citrons šķipsnasāls0.5 TKtimiāns eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Vistu filejas ar gaļas āmuriņa plakano pusi saplacina tā, lai tās viscaur būtu aptuveni 2 cm biezas. Filejas liek bļodā, pievieno sāli, citronu sulu un apmaisa.

3

Sieru sarīvē, liek bļodiņā, pievieno graudu sinepes un samaisa.
Padoms: izmanto labi kūstošu sieru, piemēram, Ementāles.

4

Pannā uzkarsē eļļu, apcep filejas 2 minūtes no katras puses, lieki negrozot un nebakstot ar dakšu, lai gaļa nezaudētu sulīgumu.

5

Liek gaļu uz plāts, pārkaisa ar timiānu, pārklāj ar siera-sinepju masu un liek krāsnī uz 17-20 minūtēm, līdz siers izkusis, izveidojot zeltainu garoziņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!