tortiljas ar tunci un avokad
Foto: Shutterstock
Šīs tortiljas ar pavasarīgi svaigu, sulīgu un slaidajai līnijai draudzīgu pildījumu varēsi pagatavot nieka 10 minūšu laikā.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 tortiljas1 avokado1 paprika2 tomāti1 neliels sarkanais sīpols pēc garšaspētersīļu zaļumi1 laims1 bundžiņa tunča savā sulā svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Avokado nomizo, sagriež kubiņos, liek bļodā, pievieno piparus, pārslaka ar laima sulu un viegli apmaisa.

2

Tomātus sagriež gabaliņos, Paprikai izņem sēklotini, sagriež papriku gabaliņos. Sīpolu nomizo, sīki sakapā. Pētersīļus sakapā. Tuncim (labāk izvēlies konservētu tunci gabaliņos) nolej šķidrumu.

3

Visas pildījuma sasatāvdaļas liek bļodā pie avokado un apmaisa.

Padoms: nesteidzies ar sāls pievienošanu, jo konservēts tuncis jau tāpat ir gana sāļš. Arī īpašas mērces nav nepieciešamas, jo par sātīgumu gādās avokado. Ja tomēr vēlies papildināt tortiljas pildījumu ar vēl kādu sastāvdaļu, tad šajā garšu kompinācijā lieliski iederēsies vārītas olas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!