Foto: Publicitātes foto
"Pievienojot kokteilim graudaugu pārslas, ogļhidrāti dos spēku visam rīta cēlienam, vitamīns B6 radīs laimes hormonu, vitamīns E aizsargās organismu no brīvajiem radikāļiem, kalcijs stiprinās kaulus, bet cinks un mangāns – imūnsistēmu," saka AS "Dobeles dzirnavnieks" kvalitātes vadītāja Gunta Pelnēna, papildinot, ka vērtīgās uzturvielas satur gan pilngraudu, gan ātri vārāmās auzu pārslas.
5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 mlkokosriekstu ūdens1 banāns2 saujasspināti3 ĒKātri vārāmās auzu pārslas5 valriekstu pusītes1 ĒKčia sēklas1 saujamandeles1 šķipsnaKajēnas pipari

Pagatavošana

1

Mandeles un riekstus pirms blendēšanas ieteicams izmērcēt istabas temperatūras ūdenī vismaz 4-8 stundas.

2

Visas sastāvdaļas liek blenderī un sablendē viendabīgā kokteilī.

Padoms: mandeles var aizstāt ar Indijas riekstiem.

Norādītais sastāvdaļu daudzums paredzēts vienai paersonai.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!