Foto: Alise Krūmiņa

Kurš gan spētu atteikties no siltas tortiljas ar bezgala kārdinošu pildījumu no ceptas vistas filejas šķēlēm, krēmīga avokado, sulīgiem ķirštomātiņiem un devīgas kūstoša siera kārtas. Recepti iesaka ļoti garšīga "Instagram" konta saimniece Alise Krūmiņa.

10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 tortiljas2 vistas filejas1 saujaspinātu lapiņas1 mīksts avokado Krievijas siers GAĻAS MARINĀDEI:4 ĒKBārbekjū mērce1 TKtako garšviela2 ĒKsojas mērce8 ķirštomāti

Pagatavošana

1

Filejas iemarinē, atstāj uz stundu.

2

Sakarsē krāsni līdz 220°C, liek gaļu uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru un cep apmēram 20 minūtes. Izņem gaļu no krāsns, samazina temperatūru līdz 180°C.

3

Gatavo tortiljas. Filejas sagriež šķēlēs, ķirštomātus uz pusēm. Avokado nomizo, sagriež šķēlēs. Sieru sarīvē.

4

Visus labumus saliek tortiljās, sarullē un liek cepeškrāsnī uz apmēram 10-15 minūtēm, līdz izkusis siers.

Foto: Alise Krūmiņa

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!