pildītas kotletes olas
Foto: Shutterstock
Pagatavot sulīgas kotletes bez taukiem piesprakšķinātas virtuves un dūmojošas pannas vaktēšanas – tas ir iespējams! Ar sieru un olu pildītas gaļas "ligzdiņas" varēsi izcept krāsnī, bez liekām pūlēm iegūstot īpaši kārdinošu rezultātu.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

maltā gaļa sīpoli pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari S izmēra olas rīvēts siers

Pagatavošana

1

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Maltajai gaļai uz rupjās rīves pierīvē nomizotu sīpolu, pievieno sāli, piparus un visu samīca viendabīgā masā.

3

No maltās gaļas veido gaļas "ligzdiņas" – kotletes ar padziļinājumu vidū. Katrā iedobē liec rīvēta siera "oderīti" un iesit olu.

4

Liek krāsnī uz aptuveni 30 minūtēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!