6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maltā gaļa sīpoli pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari S izmēra olas rīvēts siers
Pagatavošana
1
Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Maltajai gaļai uz rupjās rīves pierīvē nomizotu sīpolu, pievieno sāli, piparus un visu samīca viendabīgā masā.
3
No maltās gaļas veido gaļas "ligzdiņas" – kotletes ar padziļinājumu vidū. Katrā iedobē liec rīvēta siera "oderīti" un iesit olu.
4
Liek krāsnī uz aptuveni 30 minūtēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit