5Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 lgāzēts minerālūdens75 gestragons75 gbrūnais cukurs1 citrons vai laims
Pagatavošana
1
Estragonu ar rokām saplucina. Citronu vai laimu sagriež mazākos gabalos. Estragonu un laimu liek piestā vai citā piemērotā traukā, pārber ar cukuru un ar stampiņu kārtīgi samīca.
2
Masu liek limonādes krūzē, pārlej ar gāzēto ūdeni, samaisa, līdz cukurs izkusis.
3
Tad izkāš, citrona mizas un pārējos biezumus izmet, limonādi lej atpakaļ krūzē, pievieno ledu un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit