60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
700 gmaltā gaļa3 ĒKbezpiedevu jogurts1 TKtimiāns1 TKoregano (raudene)1 TKpiparmētras1 TKsāls0.5 TKcukurs pēc garšasmelnie pipari pēc garšaspētersīļi120 gfetas siers
Pagatavošana
1
Lielā bļodā liek gaļu, pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot fetas sieru, un gaļu samīca, līdz tā ir elastīga.
2
Fetas sieru sadala kubiņos.
3
Ar aukstā ūdenī samitrinātām rokām uz plaukstas saplacina gaļas plācenīti, vidū liek sieru, gaļu aploka ap sieru, veidojot kotletes formu. Tā sagatavo visas "bifteki' kotletītes.
4
Tās var cept gan uz pannas, gan cepeškrāsnī, bet īpaši labi kotletes grieķu gaumē garšos ceptas uz grila, līdz garoziņa zeltaina un siers viducī izkusis.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesGrilsGrieķu nacionālā virtuveFetas siersMaltā gaļaMelnie pipariPiparmētrasPētersīļiGaļas ēdieniViegla vasaras maltīteTimiānsBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit