7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 vistu filejas0.5 ananass Ķīnas saldskābā tomātu mērce2 ingvers (cm) pēc garšasčili pēc garšassāls vai sojas mērce eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Pārgriež ananasu vertikāli uz pusēm, nogriež zaļās lapas (tās var arī negriezt) un ar nazi izgriež ārā mīkstumu. Atdala cieto serdi, sagriež ananasu nelielos kubiņos.
2
Vistas filejas sagriež strēmelītēs un apcep pannā uzkarsētā eļļā, līdz viss šķidrums iztvaikojis, tad pievieno saldskābo mērci, kapātu čili, sarīvētu ingvera sakni, sāli vai sojas mērci un sagriezto ananasu. Uz lēnas uguns sutina ~ 3 – 4 minūtes.
3
Visu saliek izgrebtajā ananasa pusītē un pasniedz ar vārītiem rīsiem.
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaPannā cepts ēdiensĶīniešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAnanasiEļļaIngversTomātu mērceVistas filejaČiliGaļas ēdieniIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit