75Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gsaldkrējuma zefīrs100 gsviests50 gskābs krējums
Pagatavošana
1
Zefīru sagriež gabaliņos, liek bļodiņā, pievieno pusi mīksta sviesta, kas sagriezts kubiņos.
2
Liek bļodiņu mikroviļņu krāsnī un 2 minūtes karsē, uzstādot maksimālo jaudu.
3
Izņem bļodiņu no krāsns, krēmu kuļ ar mikseri, pa gabaliņam pievienojot sviestu, līdz viss sviests ir iekults un masa kļuvusi viendabīga. Krēmu atdzesē līdz istabas temperatūrai.
4
Pievieno aukstu skābo krējumu un iekuļ ar mikseri, līdz masa ir viendabīga un gaisīga.
5
Pārklāj bļodiņu ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī un pirms izmantošanas atdzesē 30-60 minūtes.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniMikroviļņu krāsnsPasniegt atdzesētuSkābais krējumsSviestsKrēmiGlazūras, pildījumi un kūku krēmiviegliZefīrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit