Foto: Publicitātes foto
Vienkārši pagatavojamu un glītu uzkodu maizīšu recepti piedāvā "Latvijas Maiznieks" sadarbībā ar ēdienu stilisti, grāmatu autori un pavāri Lindu Vilmansoni-Virbuli.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Kaņepju "Maiziņš" vārīta biete olīveļļa kazas siers bazilika lapiņas balzamiko krēms

Pagatavošana

1

No maizītēm izgriež nelielus kvadrātiņus vai ar glāzīti izgriež aplīšus.

2

Maizi apslaka ar olīveļļu un apgrauzdē.

3

Bietes sagriež nelielos gabaliņos.

4

Kazas sieru saveļ bumbiņās.

5

Uz katras maizes liek nelielu bietes gabaliņu, siera bumbiņu, pēc tam virsū liek baziliku un pilienu balzamiko krēma.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!