10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Kaņepju "Maiziņš" vārīta biete olīveļļa kazas siers bazilika lapiņas balzamiko krēms
Pagatavošana
1
No maizītēm izgriež nelielus kvadrātiņus vai ar glāzīti izgriež aplīšus.
2
Maizi apslaka ar olīveļļu un apgrauzdē.
3
Bietes sagriež nelielos gabaliņos.
4
Kazas sieru saveļ bumbiņās.
5
Uz katras maizes liek nelielu bietes gabaliņu, siera bumbiņu, pēc tam virsū liek baziliku un pilienu balzamiko krēma.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBalzamiko etiķisBaziliksBietesKazas siersOlīveļļaBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit