Foto: Santa Maria
Radošs veids, kā uz grila izcept neliela izmēra vistiņu – "uzsēdinot" to uz atvērtas alus skārdenes. Vista sanāks gan sulīga, gan garšīga. Pasniedz ar svaigiem salātiem un BBQ mērci!
120Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 vista0.5 lalus skārdenē "BBQ Rub Beer Can Chicken" maisījums

Pagatavošana

1

Ierīvē vistu ar garšvielu maisījumu un marinē aptuveni 30 minūtes.

2

Uzmauc vistu uz alus skārdenes un novieto grila vidū, līdzās oglēm (netiešā karstumā). Aizver grila vāku.

3

Cep vistu aptuveni pusotru stundu, līdz šķiņķa iekšējā temperatūra, pārbaudot ar gaļas termometru, ir 82 °C.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!