11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
34 dāmu pirkstiņi6 TKsķīstošā kafija250 mlkarsts ūdens2 TKcukurs200 gzemenes1 ĒKcukurs KRĒMAM:250 gmaskarpone30 gvaniļas cukurs0.5 glāzecukurs300 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Krūzītē ber šķīstošo kafiju un cukuru. Aplej ar verdošu ūdeni, samaisa un atdzesē.
2
Zemenes bļodiņā sablendē ar cukuru.
3
Atsevišķā bļodā sakuļ maskarponi ar vaniļas cukuru un cukuru. Kad cukurs izkusis, pievieno krēma masai un iemaisa iepriekš vijīgās putās sakultu saldo krējumu.
4
Katru "dāmu pirkstiņu" ātri iemērc atdzesētajā kafijā un kārto traukā. Cepumu kārtai pārlej pusi no sablendētajām zemenēm, pārziež ar pusi krēma.
5
Virs krēma liek otro kafijā izmērcēto "dāmu pirkstiņu" kārtu. Pārlej ar atlikušajām sablendētajām zemenēm, pārziež ar krēmu.
6
Dekorē ar zemeņu pusītēm un mellenēm vai citām ogām.
7
Liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām vai, vēl labāk, – uz visu nakti,
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit