Foto: Valdis Ošiņš

Recepti iesaka Vita Krūmiņa un Zaubes savvaļas kulinārā festivāla komanda.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

medījuma sirds (der meža cūkas, aļņa, brieža vai stirnu āža sirds) svaigs gurķis marinēti šampinjoni sīpols, ķiploks, kadiķogas lauru lapa, sinepju graudi, pētersīļa sakne sāls, malti melnie pipari piedeva salātiem, piemēram, 'Santa Maria'

Pagatavošana

1

Medījuma – meža cūkas, aļņa, brieža vai stirnu āža pēc izvēles – sirdi novāra garšvielās ar sīpolu, ķiploku, kadiķogām, lauru lapu, pētersīļa sakni, pipariem un sinepju graudiem. Beigās pievieno sāli.

2

Atdzesētu gaļu sagriež plānos gabaliņos.

3

Plānos gabaliņos sagriež svaigu gurķi.

4

Plānos gabaliņos sagriež marinētus šampinjonus.

5

Visus sagrieztos produktus samaisa ar majonēzes un krējuma mērci, kam pievienota garšviela “Piedeva salātiem”.

6

Salātus var pildīt sāļajos groziņos, volovānos u.c. Salātus var ēst arī bez piedevām. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!