35Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 mleļļa275 mlkefīrs0.5 TKcepamais pulveris milti
Pagatavošana
1
Eļļai pievieno kefīru, cepamo pulveri, sāli un samaisa.
2
Pa porcijām pievieno klāt miltus pēc nepieciešamības un cītīgi mīca mīklu, līdz tā vairs nelīp pie rokām, ir gluda, viendabīga un spīdīga.
3
Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm.
4
Izņem mīklu no ledusskapja un izmanto pēc nepieciešamības.
Lai labi garšo!
Cepamais pulverisEļļaMiltiDažādas mīklasviegliItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiKefīrsSaldēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit