Jolo virtuve - 91
Foto: DELFI
Dažādos veidos pildīti kabači ir īsts vasaras ēdiens, kura garšu variācijas ir neizsmeļamas. Šoreiz piedāvājam maltās gaļas pildījumu dāsni papildināt ar dārza zaļumiem un tomātu gabaliņiem īpaši sulīgam rezultātam, bet kūpinātais siers vai siera desa ēdienam piešķirs patīkamu kūpinājuma garšu.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kabači800 gmaltā gaļa1 tomāts pēc garšassīpolloki pēc garšaspētersīļi pēc garšasdilles pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari250 gkūpināts siers vai siera desa majonēze pasniegšanai

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Kabačus gareniski pārgriež uz pusēm un, izmantojot karoti, izgrebj mīkstumu (to var sablendēt un izmantot pankūkām vai plācenīšiem). Sieru sarīvē.

3

Maltajai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, dilles, pētersīļus, sāli, piparus, mazos kubiņos sagrieztu tomātu un visu samīca viendabīgā masā.

4

Maltās gaļas masu pilda kabačos, liek krāsnī un cep 20 minūtes. Tad pārber ar sarīvēto sieru un cep, līdz siers izkusis.

5

Pasniedz ar dārzeņu salātiem, pārslakot ar majonēzi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!