40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kabači800 gmaltā gaļa1 tomāts pēc garšassīpolloki pēc garšaspētersīļi pēc garšasdilles pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari250 gkūpināts siers vai siera desa majonēze pasniegšanai
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Kabačus gareniski pārgriež uz pusēm un, izmantojot karoti, izgrebj mīkstumu (to var sablendēt un izmantot pankūkām vai plācenīšiem). Sieru sarīvē.
3
Maltajai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, dilles, pētersīļus, sāli, piparus, mazos kubiņos sagrieztu tomātu un visu samīca viendabīgā masā.
4
Maltās gaļas masu pilda kabačos, liek krāsnī un cep 20 minūtes. Tad pārber ar sarīvēto sieru un cep, līdz siers izkusis.
5
Pasniedz ar dārzeņu salātiem, pārslakot ar majonēzi.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKūpināts siersMaltā gaļaMelnie pipariSīpollokiDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniDārzeņu sacepumiMajonēze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit