30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gspageti1 kggarneles500 gķirštomāti400 gsmalki sakapāti tomāti vai konservēti tomāti4 ķiploku daiviņas30 gsviests1 ĒKlaba olīveļļa daži timiāna zariņi1 čili pipars1 bazilika buntīte300 mlsaldais krējums vai rikotas siers200 gparmezāna siers
Pagatavošana
1
Makaronus novāra atbilstoši ražotāja norādījumiem.
2
Uz pannas vai katliņā izkausē un sakarsē sviestu un eļļu, apcep smalki sakapātus ķiplokus, čili piparus un timiāna zariņus. Pievieno attīrītas garneles.
3
Pievieno sakapātos tomātus, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, bazilika lapiņas un cep 3 minūtes, līdz garneles maigi rozā.
4
Visam pievieno saldo krējumu vai rikotu, uzkarsē un iemaisa izvārītos spageti.
5
Pārber un iemaisa smalki sarīvētu sieru. Pasniedz karstu.
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksGarnelesParmezāna siersSaldais krējumsSpagetiSviestsČiliĶiplokiĶirštomātiZivju un jūras produktu ēdieniMakaronu ēdieniviegliIkdienas maltīteiTimiānsKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit