40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļa1 TKcitronskābe1 TKsāls1 ĒKcukurs1 sīpols1 diļļu buntīte3 tomāti1 ĒKšašlika garšviela "Tasty"
Pagatavošana
1
Sīpolu nomizo un sarīvē. Tomātus pārgriež uz pusēm, norīvē mīkstumu. Dilles sakapā.
2
Gaļu sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno sīpolus, tomātus, dilles, citronskābi, sāli, cukuru un garšvielas.
3
Ar rokām gaļu enerģiski mīca un spaida 7-10 minūtes, lai šķiedras kļūtu mīkstākas un marināde labāk iesūktos gaļas gabaliņos.
4
Kamēr kurina grilu, gaļa jau ir perfekti iemarinējusies un gatava cepšanai.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesGrilsMarinēšanaCitronskābeCūkgaļaTomātiGaļas ēdieniŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit