Foto: DELFI
Gatavojot cūkgaļas šašliku, etiķis ir biežāk izmantotais skābinātājs. Piešaujot marinādei citronskābi, rezultāts tevi pārsteigs – kamēr kurināsi grilu, gaļa jau būs perfekti iemarinējusies, turklāt gabaliņi būs izcili sulīgi, maigi un teju mutē kūstoši.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgcūkgaļa1 TKcitronskābe1 TKsāls1 ĒKcukurs1 sīpols1 diļļu buntīte3 tomāti1 ĒKšašlika garšviela "Tasty"

Pagatavošana

1

Sīpolu nomizo un sarīvē. Tomātus pārgriež uz pusēm, norīvē mīkstumu. Dilles sakapā.

2

Gaļu sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno sīpolus, tomātus, dilles, citronskābi, sāli, cukuru un garšvielas.

3

Ar rokām gaļu enerģiski mīca un spaida 7-10 minūtes, lai šķiedras kļūtu mīkstākas un marināde labāk iesūktos gaļas gabaliņos.

4

Kamēr kurina grilu, gaļa jau ir perfekti iemarinējusies un gatava cepšanai.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!