Foto: Privātais arhīvs
Lai pagatavotu gaisīgu, atvēsinošu kārumu, nebūt nav nepieciešama saldējuma mašīna – vien trīs sastāvdaļas un pacietība pāris stundas gaidīt, līdz saldējums sasals. Recepti iesaka Ineta Prancāne.
240Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 mlsaldais krējums0.5 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru pēc garšas"Oreo" cepumi, sasmalcināti

Pagatavošana

1

Saputo saldo krējumu vijīgās putās, putošanas beigu posmā pamazām pievienojot un iekuļot iebiezināto pienu.

2

Gatavajā masā iemaisa sadrupinātus "Oreo" cepumus.

3

Masu pilda aizvākojamā kastē un liek saldētavā uz 4-5 stundām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!