5Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gcietais tofu2 ĒKvegāniskais bezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula1 ĒKeļļa pēc garšassāls un melnie pipari1 diļļu bunte
Pagatavošana
1
Tofu sadrupina biezpienam līdzīgā masā. Iemaisa jogurtu un atstāj istabas temperatūrā ierūgt (ideāli, ja to var izdarīt iepriekšējā vakarā un atstāt uz nakti). Dilles sakapā.
2
Blenderī liek iepriekš sagatavoto tofu masu, daļu diļļu, pievieno eļļu un citronu sulu, sāli, piparus pēc garšas, kārtīgi sablendē.
3
Ja masa šķiet par biezu, tai pievieno papildu jogurtu vai sojas pienu. Beigās atsevišķi sagriež svaigas dilles un iemaisa jau gatavajā masā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit