720Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gmelnās olīvas200 gkalamata olīvas2 timiāna zariņi1 citrons1 ķiploks0.5 TKmedus70 mlolīveļļa pasniegšanai – bagete
Pagatavošana
1
Olīvas liek nelielā trauciņā vai burciņā un pievieno 1 citrona miziņas un sulu, šķēlītēs sagrieztu ķiploku, ½ tējkaroti medus, mazliet sāli, timiāna zariņus un eļļu.
2
Atstāj vismaz uz nakti iemarinēties un ēd kopā ar kraukšķīgu bageti.
Ass un pikants ēdiensPasniegt atdzesētuDārzeņu un sēņu uzkodasOlīveļļaĶiplokiTimiānsOlīvasMelnās olīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit