10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 rudzu maizes šķēles200 gvārītas vistas gaļa, sasmalcināta1 gurķis, kubiņos1 TKgraudu sinepes40 gvalriekstu kodoli100 ggrieķu jogurts pēc garšasbaziliks, sasmalcināts pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Lielā bļodā samaisa vistas gaļu, gurķus, valriekstus.
2
Citā trauciņā samaisa turku jogurtu ar sinepēm un bazilika lapiņām.
3
Mērci kopā ar vistu un pārējām sastāvdaļām sajauc viendabīgā maisījumā, pievienojot sāli un melnos piparus pēc garšas.
4
Uz vienas maizes šķēles uzsmērē aptuveni 1 ĒK. vistas salātu (ja izmanto lielas maizes šķēles, jāuzsmērē aptuveni 2 ĒK), izlīdzina un piespiež ar otru maizes šķēli.
5
Pirms pasniegšanas, sendvičus pārgriež uz pusēm, lai uzkodas būtu ērtākā izmērā!
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksGraudu sinepesGrieķu jogurtsGurķiMaizeMelnie pipariVistas gaļaviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesValriekstisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit