Ļoti garšīgu un pavisam vienkāršu veidu, kā uz ziemu saglabāt veselībai tik vērtīgos smiltsērkšķus, iesaka Brigita Alkšare. Šī ir "Tasty" izsludinātajam konkursam iesūtīta recepte, kas piedalās cīņā par vērtīgu balvu.
10Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
smiltsērkšķi medus
Pagatavošana
1
Tīras ogas ber izkarsētās burciņās un pārlej ar šķidru medu.
2
Aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem un glabā ledusskapī.
Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!).
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniSvaigēšanaĀrstnieciskais uztursMedusDažādiBez termiskas apstrādesSmiltsērkšķi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit