Foto: Privātais arhīvs

Ļoti garšīgu un pavisam vienkāršu veidu, kā uz ziemu saglabāt veselībai tik vērtīgos smiltsērkšķus, iesaka Brigita Alkšare. Šī ir "Tasty" izsludinātajam konkursam iesūtīta recepte, kas piedalās cīņā par vērtīgu balvu.

10Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

smiltsērkšķi medus

Pagatavošana

1

Tīras ogas ber izkarsētās burciņās un pārlej ar šķidru medu.

2

Aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem un glabā ledusskapī.

Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!).

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!