Gardas un ātri pagatavojamas vistas zupas recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam, kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Kristīne.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katlā uzkarsētā eļļā apcep samalcinātus sīpolus, burkānus un vistas gaļu. Beigās pievieno sasmalcinātu papriku, čili pārslas un garšvielas.
Visu pārlej ar karstu buljonu un pāris minūtes pavāra.
Pievieno kokosriekstu pienu, uzbriedinātus šķeltos zirņus vai mung pupiņas (ātrākam rezultātam var pievienot konservētas lēcas vai turku zirņus) un īsu brīdi pavāra. Pievieno citrona sulu un nogiež liesmu.
Lai labi garšo!
Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!).