15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgburkāni150 gsviests0.5 TKsāls1 čili pipars2 ķiploka daiviņas1 TKingvera pulveris1 TKkumins1 TKkoriandrs1 ĒKmedus
Pagatavošana
1
Burkānus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
2
Pannā izkausē ēdamkaroti sviesta un apcep burkānus. Cep, līdz tie mīksti un zeltaini. Ja nepieciešams, var pievienot mazliet dārzeņu buljona vai ūdens, lai tie nepiedegtu.
3
Uz sausas pannas apgrauzdē kumina un koriandra sēklas, līdz sāk izdalīties aromāts. Sēklas saberž vai sablenderē viendabīgā pulverī.
4
Virtuves kombainā vai blenderī liek apceptos burkānus, čili piparu, ķiploku, ingvera pulveri, medu, kumina un koriandra maisījumu un atlikušo sviestu.
5
Visu sablendē viendabīgā masā. Pasniedz kopā ar maizi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit