Foto: Publicitātes foto
Šokolādes cepumu un biezpiena kūka ir ātri pagatavojama un tik garšīga, ka gribēsi to gatavot atkal un atkal. Noskaties video un aiziet!
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gcepumi "Selga" ar šokolādes garšu1 kgbiezpiens500 mlsaldais krējums200 gcukurs150 gmarmelāde ogas un aigļi dekoram

Pagatavošana

1

Bļodā ber ar dakšiņu saspaidītu, caur sietu iztrītu vai seblendētu biezpienu. Pievieno cukuru un sasmalcinātu marmelādi (lieliska alternatīva ir želejlacīši). Visu samaisa.

2

Atsevišķā bļodā sakuļ saldo krējumu stingrās putās. Pievieno saldo krējumu bizpiena masai un iemaisa.

3

Uz attiecīga lieluma plātes vienu pie otra liek cepumus, izklājot laukumu 3x4 cepumu lielumā. Pārziež cepumus ar biezpiena krēmu. Virsū liek nākamo cepumu kārtu, atkal pārziež ar krēmu. Visbeidzot liek pēdējo cepumu kārtu, ko pārziež ar krēmu, dekorē ar ogām un augļiem.

4

Pirms pasniegšanas liek torti ledusskapī uz 12 stundām, lai tā ievelkas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!