6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gcepumi "Selga" ar šokolādes garšu1 kgbiezpiens500 mlsaldais krējums200 gcukurs150 gmarmelāde ogas un aigļi dekoram
Pagatavošana
1
Bļodā ber ar dakšiņu saspaidītu, caur sietu iztrītu vai seblendētu biezpienu. Pievieno cukuru un sasmalcinātu marmelādi (lieliska alternatīva ir želejlacīši). Visu samaisa.
2
Atsevišķā bļodā sakuļ saldo krējumu stingrās putās. Pievieno saldo krējumu bizpiena masai un iemaisa.
3
Uz attiecīga lieluma plātes vienu pie otra liek cepumus, izklājot laukumu 3x4 cepumu lielumā. Pārziež cepumus ar biezpiena krēmu. Virsū liek nākamo cepumu kārtu, atkal pārziež ar krēmu. Visbeidzot liek pēdējo cepumu kārtu, ko pārziež ar krēmu, dekorē ar ogām un augļiem.
4
Pirms pasniegšanas liek torti ledusskapī uz 12 stundām, lai tā ievelkas.
Lai labi garšo!
Mātes dienas ēdieniPasniegt atdzesētuCukursSaldais krējumsTortes un kūkasOgasLatviešu nacionālā virtuveKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit