60Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 plūmes4 āboli3.5 ĒKcitronu sula150 gbrūnais cukurs2 TKvaniļas ekstrakts2 TKciete2 ĒKūdens200 gsaldētas ogas DRUMSTALĀM:125 gmīksts sviests150 gbrūnais cukurs1 TKvaniļas ekstrakts150 gmilti110 gauzu pārslas1 šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Plūmēm izņem kauliņus, sagriež tās šķēlēs. Āboliem izņem sēklotnes, sagriež tos šķēlēs.
3
Pannā liek visas pildījuma sastāvdaļas, izņemot saldētās ogas, un maisot karsē aptuveni 10 minūtes, līdz masa sāk sabiezēt. Tad iemaisa saldētās ogas.
4
Lej masu karstumizturīgā veidnē.
5
Visas drumstalu sastāvdaļas liek bļodā un, drupinot un viegli berzējot sastāvdaļas ar pirkstu galiem, veido drumstalas.
6
Drumstalas ber traukā virs pildījuma. Cep 30-35 minūtes, līdz drumstalas ir zeltainas un pildījums burbuļo.
7
Pasniedz, pārslakot ar vaniļas mērci (kā to pagatavot mājās, uzzināsi, izlasot šo recepti) vai papildinot ar saldējuma bumbu.
Lai labi garšo!
Auzu pārslasKartupeļu cieteSaldie sacepumiCitronu sulaViegla vasaras maltīteAugļu desertiAngļu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit