Foto: Privātais arhīvs
Ja no iepriekšējās maltītes pāri palikuši vistas cepeša vai grilēta cāļa atgriezumi, tad izmanto ceptās gaļas gabaliņus, lai 15 minūtēs pagatavotu tortiljas ar bagātīgu pildījumu. Recepti iesaka Dace Sproģe.
25Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

tortiljas grilēta vai vārīta vista marinēti gurķi svaigi gurķi ķirštomāti sarkanie sīpoli marinēti šampinjoni kāposti liess siers MĒRCEI: saldā čili mērce ķiploki bezpiedevu jogurts dilles

Pagatavošana

Foto: Privātais arhīvs
1

Gurķus, sīpolus un tomātus sagriež plānās ripiņās. Sēnes sagriež šķēlītēs. Kāpostus un gaļu sasmalcina, sieru sarīvē.

2

Gatavo mērci, pēc garšas sajaucot trauciņā visas mērces sastāvdaļas.

3

Tortilju ieziež ar mērci, piepilda un sarullē.

Foto: Privātais arhīvs
4
  • Lūk, te atradīsi recepti, kā pavisam vienkārši iespējams pagatavot tortilju plāceņus mājas apstākļos. Savukārt tortilju pareizai ievīstīšanai soli pa solim var izsekot, noskatoties šo īso video pamācību.
Foto: Privātais arhīvs
5

Pārdesmit sekundes apcep tortiljas no katras puses uzkarsētā grilpannā vai parastā pannā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!